PeKa/KyPalle tappio sarja-avauksessa

RPS Lions voitti PeKa/KyPan (RPS Lions-PeKa/KyPa) 1-0)

Itäisen Suomen Kolmonen saatiin vihdoin käyntiin myös KyPan osalta, kun joukkue matkusti Ruokolahdelle kohtaamaan Nelosesta täksi kaudeksi nousseen RPS Lionsin. Peli alkoi KyPan pallonhallinnalla, kotijoukkueen ollessa valmiina vaarallisiin vastahyökkäyksiin.

Parhaasta KyPan paikasta vastasi Eero Peltoniemi, jonka veto kuudentoista tuntumasta lähti vihaisesti, mutta liikaa päin vastustajan maalivahtia. RPS Lions pääsi lopulta rokottamaan, kun KyPa puolustuksen blokkaama veto kimposi suoraan RPS:n hyökkääjän jalkaan, joka pääsi vapaasti ohittamaan KyPan maalia vartioineen Ville Särkän.

Toiselle puolikkaalle vieraat tulivat paremmalla asenteella, mutta hyökkääminenja pyörityksen saaminen ylöspäin tuotti edelleen vaikeuksia. KyPan vaarallisimmasta paikasta vastasi Niko Pelmola puolesta kentästä lähteneellä laukauksellaan, joka oli yllättää RPS:n maalivahdin, tuloksena kuitenkin vain kulmapotku vieraille. Myös Fontell ja Kuusimäki saivat paikkansa, mutta maalivahti torjui Miikan vedon ja puolustus blokkasi Artun laukauksen.

Avaus:
Särkkä (MV)
Pätäri (79’)
Salmela (C)
Pikkarainen (45’)
Niskanen (80’)
Sorva
Jokela
Borg
Hytti
Päivähonka (45’)
Peltoniemi (67’)

Penkki:
Pelmola (45’)
Pöntinen (67’)
Kuusimäki (80’)
Fontell (79’)
Kostian (45’)
Luumi
Mäkelä (MV)