Meripäivät ohi, nokka kohti uutta viikkoa

Pelit jatkuvat kummankin joukkueen osalta alkavalla viikolla

Ennen Meripäiviä Kymin Palloilijat matkusti Hultmanin bussilla keskiviikkona Imatralla, jossa joukkue kohtasi sarjanelosen – Imatran Palloseuran. Reissu oli menestyksekäs, sillä KyPa venytti voittoputkensa kahdeksaan kaataessaan imatralaiset kahdeksalla maalilla. KyPa voitti IPS:n 8-0.

Maalinteossa pelissä onnistui Juho ”Kettu” Raivela x2, Reko Marttila, Antti Riihimäki, Nico Pietiläinen x2, Joonas ”Jethro” Rosenblad sekä Joona Sorva. Aluksi hämmästystä herätti Palloliiton sivuilla se, että Ville Hanskille oli merkattu yksi maali, mutta myöhemmin maalintekijä oli vaihdettu oikeaksi (”Rexin” maali). Pietiläisen kumpikin maali syttyi rangaistuspotkusta. KyPan voittoa avitti se, että kotijoukkue onnistui hankkimaan kaksi punaista korttia, joista jälkimmäinen ainakin tuli melko heppoisin perustein.

Pelin jälkeen joukkue vetäytyi ansaitulle tauolle ja sattuihan tähän viikonloppuun ne juhlat, jolloin kymiläiset valtaavat Kotkansaaren. Ne kekkerit on nyt ohi, joten on aika suunnata katse alkavaan viikkoon, jolloin pelit jatkuvat.

Perjantaina 2.8 KyPan edustusjoukkue pelaa seuraavan pelin, kun heinolalainen Union Plaani saapuu Karhulaan vieraaksi. Perjantain ottelu alkaa kello 19. Hieman haikein fiiliksin voidaan lähteä peliin, sillä kyseessä on remontin takia viimeinen peli tänä vuonna, jolloin päästään pelaamaan Karhulan keskuskentän samettisella luonnonurmella.

Loput kotipelit pelataan evakossa. Arto Tolsa Areenalla pelataan HaPK-peli sekä kauden viimeinen peli (Virky-ottelu). Metsolassa pelataan puolestaan yksi peli (STPS), koska muut kentät ovat silloin varattu junnuturnauksen takia. Ja yhden kerran pelataan vielä Karhulan puolella, kun Karhulan keskuskentän tekonurmella on syyskuussa SavU-ottelu.

Ennen seuraavaa edustusjoukkueen peliä on edessä kakkosjoukkueen ottelu. Kaksi edellistä otteluaan voittanut KyPa/2 pelaa tiistaina 30.7 tutulla kentällä tuttua vastustajaa vastaan. KarPo-KyPa/2-ottelu alkaa Katajaisten kentällä tiistaina kello 19:30. Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, niin kotijoukkue luultavammin kuvaa pelin ja se on YouTubessa nähtävissä KarPot-TV:ssä.