Lauantaina jatkuu Kolmonen

KyPa matkaa lauantaina Mikkeliin Ri-Pan vieraaksi.

Kymin Palloilijat aloitti sunnuntaina urakkansa Kaakkois-Suomen Kolmosessa voittamalla Imatran Palloseuran lukemin 4-1. Seuraavaksi on vastassa lauantaina (4.5) mikkeliläinen Ristiinan Pallo (Ri-Pa). Vaikka vastustajan juuret ovatkin edesmenneessä Ristiinan kunnassa, ottelu pelataan Mikkelin keskustassa – Hänninkentällä eli Hänskillä.

Sarja-avauksen jälkeen KyPa ei ole liikaa jäänyt lepäilemään, vaan päävalmentaja Esa Udd on vapunkin ollut ruoskansa kanssa piiskaamassa pelaajia valmiiksi lauantain koitokseen. Tuloksellisesti IPS-ottelu oli hyvä, mutta otteet kentällä oli hieman jännittyneet, mutta niin nuo tuppaa useasti olemaan kauden avausottelussa. Kova luotto on siihen, että entistä valmiimman ja varmemman oloinen kymiläisryhmä nähdään lauantaina Mikkelissä.

Vuonna 2000 perustettu Ristiinan Pallo eli Ri-Pa pelaa kolmatta kautta Siinä Kovimmassa. Viime kaudella Ri-Pa sijoittui Kolmosessa yhdeksänneksi. Avauskierroksella se onnistui voittamaan vieraskentällä STPS:n 2-1. Ri-Pa järjesti myös talven yhden kovimman pommin hankkimalla joukkueen hyökkäykseen Veikkausliigassakin meritoituneen Miikka Oinosen, joka viime kaudella pyssytti Kakkosessa MP:lle maaleja urakalla ja valittiin joukkueen parhaimmaksi pelaajaksi. Oinonen ei avauskierroksella ainakaan vielä pelannut, joten se jää nähtäväksi, pääseekö KyPan puolustus lauantaina vaimentamaan Oinosen pyssyn.

Ristiinan Pallo vastaan Kymin Palloilijat, lauantaina 4.5. Hänninkentällä Mikkelissä. Ottelu alkaa kello 15:30.