KyPan avoimet treenit

KyPa aloittaa treenaamisen tällä viikolla

Kausi 2019 oli ja meni. Menneestä kaudesta vielä tulossa jossain vaiheessa yhteenvetoa. Kauden päätyttyä Kymin Palloilijat on ottanut hieman happea ja pitänyt taukoa. Nyt kuitenkin tauko on ohi, sillä tällä viikolla KyPan joukkueet palaavat harjoituskentille. Ja yritetään muutenkin taas täydellä höyryllä pysyä ihmisten huulilla.

Kymin Palloilijoiden edustusjoukkue harjoittelee kolmesti viikossa ja nämä ovat avoimia harjoituksia kaikille, jotka kokevat, että Kaakon Kolmonen voisi olla sopiva sarjataso. Torstaina on vuoro Arto Tolsa Areenalla ja sunnuntai-iltana puolestaan Ruonalan hallilla. Kumpikin vuoro alkaa kello 21. Perjantaisin puolestaan KyPa käy futsalin merkeissä treenailemassa Pyhtään puolella Pyroll Areenalla (klo 19:30-21:00). Tervetuloa edarin harjoituksiin kokeilemaan.

Jos rennompi meininki kiinnostaa, niin Kutosessa potkiva Kymin Palloilijoiden kakkosjoukkue (KyPa/2) treenailee tällä hetkellä kerran viikossa. KyPa/2:n harjoitukset ovat maanantaisin Ruonalan hallilla lepakkovuoroaikaan (klo 21-22).

Tässä vielä listattuna KyPan harjoitusvuorot:

Edustusjoukkue (3-Div)
Torstai klo 21-22 (Arto Tolsa Areena)
Perjantai klo 19:30-21 (Futsalia Pyrollilla)
Sunnuntai klo 21-22 (Ruonalan halli)

KyPa/2 (6-Div)
Maanantai klo 21-22 (Ruonalan halli)