Kymin Derby -infopläjäys

Kymin Palloilijat vastaan Peli-Karhut pe 10.5 klo 19

Perjantaina se sitten vihdoin koittaa – kauan odotettu paikallisottelu. Kaakkois-Suomen Kolmosen kolmannella kierroksella toisistaan mittaa ottavat Kymin Palloilijat sekä Peli-Karhut.

Ottelu pelataan perjantaina 10.5. Ottelu alkaa kello 19. Pelipaikkana on Kotkan jalkapallopyhättö, Arto Tolsa Areena. Mitään ei maksa sisälle, mutta jos haluaa voit laittaa pönttöön vapaaehtoisen sisäänpääsymaksun. Sen voi jokainen itse määritellä, minkä arvoisena näkee tämän tapahtuman.

Palvelut

Arto Tolsa Areenalla on luonnollisesti myös Sannin ja Roosan vetämä KyPa-kioski auki. Sieltä saa kahvia, makkaraa, limua, muuta purtavaa ja fanituotteita. Fanituotteista mainittakoon se, että nyt valikoimista löytyy myös tuubihuivi KyPa-logolla. Kioskilla käy käteisen lisäksi myös kortti.

Lisäksi auki on myös toinen piste, sillä naapuriseura KTP pitää pubia auki. Anniskelualueella myydään alkoholipitoisia juomia – mukaan lukien myös uutta KyPa-olutta.

Nuorissa on tulevaisuus

Pallopojat tulevat junioriseura Kotkan Nappuloiden puolelta. KoNa Salamat -joukkueesta (2010-syntyneet) on tulossa kuusi tulevaisuuden lupausta toimimaan pallopoikina.

Kotkan Naisvoimistelijoiden Luminella-joukkue tulee ennen pelin alkua kentälle esittämään pienen esityksen.

ARI ”ZICO” HJELM

Paikalle on onnistuttu saamaan myös mies, joka on Suomen A-maajoukkueessa pelannut 100 peliä ja tehnyt niissä 20 maalia. Lisäksi tämä herrasmies on menestyksekkään pelaajauransa lisäksi saavuttanut paljon myös valmentajana. Hän on Ari ”Zico” Hjelm – tamperelainen jalkapallolegenda.

Puoliajalla kuullaan pikainen Hjelmin haastattelu puheenjohtaja Hjeltin toimesta.

Nettistriimi

Etkö pääse paikalle? Vai haluaisitko pelin aikana olla nauttimassa kioskin tai pubin antimista, mutta sieltä ei oikein peliä näe? Ei hätää! Ottelu näytetään myös suorana internetissä!

Kaakkois-Suomen Kutosessa pelaava Karhulan Pojat hoitaa pelin striimaamisen ja näyttää sen YouTube-kanavallaan.

KYMIN DERBY – KYPA-PEKA – PERJANTAINA 10.5 – KELLO 19 ALKAEN – ARTO TOLSA AREENA – TERVETULOA!