KyPan tulevat ottelut

Lauantaina tuli Helsingissä harmittava 5-1-tappio FC Kontua vastaan harjoitusottelussa. Nyt suunta on kohti eteenpäin ja tiedossa onkin useampi ottelu lähiaikoina. Ottakaa siis kalenterit esiin ja merkatkaa päivämäärät ylös.

Tämän viikon torstaina (21.2) Kymin Palloilijat pelaa tunnin harjoitusottelun Haminan Pallo-Kissoja vastaan. HaPK pelaa KyPan tavoin Kaakon Kolmosessa. Ottelu pelataan torstaina KyPan treenivuoron aikana 20-21. Ottakaa käteistä mukaan, sillä jälleen pyritään järjestämään pientä kioskitoimintaa paikalle.

Aikaisempi FC Peltirumpu-treeniottelu peruuntui, mutta kohtaamiselle on saatu sovittua uusi aika. Sunnuntaina 10.3 KyPa matkaa Kouvolaan. FC Peltirumpu-KyPa-harjoitusottelu pelataan Lehtomäen jalkapallokentällä su 10.3 klo 14 alkaen. FC Peltirumpukin pelaa KyPan kanssa samassa sarjassa tulevalla kaudella.

Kouvola tulee KyPalle tutuksi myös lauantaina 16.3, kun Lehtomäen jalkapallokentällä nähdään KyPan ja Kouvolan Susien välinen harjoitusottelu. Sudet-KyPa-ottelu alkaa kello 12. Sudet voitti viime kaudella Kaakon Kolmosen ja pelaa tulevalla kaudella Kakkosessa.

Eikä siinä vielä kaikki! Treenimatsien lisäksi pian nähdään – jo ennen Kouvola-matseja – kauden ensimmäinen virallinen ottelu! Näillä näkymin Regions’ Cupin 1. kierroksen ottelu elimäkeläistä FC Villisikoja vastaan pelataan perjantaina 8.3 Arto Tolsa Areenalla. Tästä ottelusta tiedotetaan myöhemmin vielä lisää.