Regions’ Cup alkaa perjantaina

Kalenterissa ollaan siirrytty jo maaliskuun puolella. Tälle viikolle osuu kaksi peliä, kun perjantaina on kauden ensimmäinen virallinen peli. Perjantaina 8.3 klo 18:30 pelataan Arto Tolsa Areenalla KyPan ja FC Villisikojen välinen cup-matsi.

Viikonlopusta tulee tiukka, sillä jo sunnuntaina (10.3) on seuraava peli, kun Lehtomäen kentällä Kouvolassa kohdataan FC Peltirumpu harjoitusottelussa. Tämä matsi alkaa kello 14, jos jotain kiinnostaa lähteä sunnuntaiajelulle Kouvolaan.

KyPa osallistuu kolmatta kertaa putkeen Regions’ Cupiin, joka on tänä päivänä ehdottomasti Suomen mielenkiintoisin cup-turnaus. Regions’ Cup on piirijoukkueille suunnattu turnaus. Toissa vuonna KyPa eteni hienosti 16 parhaan joukkoon, mutta viime kaudella cup-joukkueesta suistui raiteiltaan jo ensimmäisellä kierroksella.

Perjantainen vastustaja FC Villisiat on elimäkeläinen jalkapallojoukkue, joka pelaa Kutosessa. Tervetuloa perjantaina seuraamaan, kun kymiläiset ja siat taistelevat keskenään Kotkan jalkapallopyhätössä!