Tiistain kunniaksi pelaajasopimusuutisia

Kymin Palloilijat on aloittanut tekemään pelaajasopimuksia vanhojen pelaajien kanssa, joita pikku hiljaa julkistetaan. Näihin soppareiden kirjoittajiin lukeutuu mm. Ville ”Vikke” Piispa ja Joona ”Sobo” Sorva. Piispa ja Sorva kumpikin siirtyivät kaudeksi 2018 PeKa/2:sta KyPan riveihin.

Ville Piispan kylmän rauhallinen puolustuspelaaminen ja vaarallisuus hyökkäyspään erikoistilanteissa oli päättyneellä kaudella myrkkyä KyPan vastustajille. Joona ”Sobo” Sorva puolestaan pelasi keskikentällä mainion kauden.

  • Hyvä juttu, että jätkät jatkavat joukkueessa. Toivottavasti Sobon viiksiä nähdään tulevalla kaudella enemmän kuin vain yhdessä pelissä, kommentoi KyPan puheenjohtaja Joona Hjelt Sobon ja Viken pelaajasoppareita.

Piispa ja Sorva lukeutuvat myös joukkueen somevaikuttajiin. Vikke löytyy Twitteristä nimellä @VikkeP ja Sobo puolestaan on @SorvaJoona