Pietari Salmi

Pietari Salmi

Pietari Salmi on joukkueen pitkäaikaisia kulmakiviä. Pietsu on varmaotteinen toppari kunnossa ollessaan. Viime kaudet ovat olleet loukkaantumisten sävyttämiä, mutta kova luotto on siihen, että treeniohjelman avulla Pietsu saa itsensä superkuntoon ja kaudella 2019 nähdään kentällä joukkueen suuri johtaja useammin.

Pietsu toimii joukkueen kapteenina.Kapteeniuden lisäksi Pietari Salmi kuuluu seuran hallitukseen, toimii seuran rahastonhoitajana sekä on muutenkin tehnyt valtavasti töitä joukkueen eteen.

Juho Raivela

Ikä: 26v
Lempinimi: Pietsu
Lempiruoka ja -juoma: Ruoka ja syöminen itsessään on kyllä sydäntä lähellä eikä vielä ole sattunut eteen ruokaa, joka ei maistuisi. Erilaiset pastaruoat uppoaa ehkä parhaiten. Juomapuolella vesi ehdoton ykkönen.
Muut harrastukset: Syömisen lisäksi kaikenlaiset pallopelit ja muu liikunta yleensäkin. Penkkiurheilua tulee harrastettua myös melko reilusti. Ei frisbeegolf.

Aikaisemmat seurat: PeKa
Mikä on mieluisin pelipaikkasi: Toppari. Mieluisin ja oikeastaan ainoa pelipaikka mihin taidot riittää. Ikaalisten Kylpylä Cupissa annettu aika kovia näyttöjä myös maalivahdin tontilla.
Suurin vahvuus pelikentällä: Hurjat liukkarit, asenne ja äänen käyttö. Ikää kun on tullut lisää ja jalat hidastuneet niin pelin lukeminen on pakon edessä kehittynyt myös.
Lempijalkapalloilija (kautta aikojen): Tähän voisi nimetä valtavirrasta poiketen sellaisia nimiä kuin Fabio Cannavaro ja Carles Puyol.
Paras jalkapallomuistosi? Yksittäistä parasta jalkapallomuistoa on aika vaikea nimetä. Oikeastaan voisi nimetä kaikki nämä vuodet tässä joukkueessa. Uskomaton porukka ja joukkuehenki. Viime kausina tullut menestys tietysti kirsikkana kakun päällä. Ei paljon huonoja hetkiä tule eteen tässä jengissä.

Mitä toivot Joulupukilta lahjaksi?
Uudet jalat. Hieman kestävämmät kiitos.

Kuka pelaajista lihoaa eniten joulun aikana?
– Vaikea sanoa. Omista ruokailutottumuksista riippumatta lähtisin ehkä kuitenkin veikkaamaan Pöndeä. Se juoksee ne kuitenkin nopeesti pois.

Kumpi on nopeampi 100 metrillä: Joona Hytti vai Antti Riihimäki?
– Tätä on mietitty porukalla jo varmaan pari kautta. Veikkaan itse, että Hyde on hieman nopeampi. Tässä on sellainen kisa, jonka näkemistä odotan innolla. Eiköhän tämäkin saada ensi kauden aikana järjestettyä.