Still Alive

PeKa/KyPan taru päättyi viime kauteen, mutta Kymin Palloilijoiden taru ei suinkaan siihen päättynyt, vaikka seuran kohdalla on pientä hiljaiseloa ollutkin sosiaalisen median maailmassa.

Aikaisemmin KyPa/2-nimellä tunnettu joukkue on jatkossa ihan vain KyPa. Tälläkin kaudella joukkue pelailee Kutosessa. Osa PeKa/KyPan viime kauden pelaajista siirtyivät Peli-Karhujen edustusjoukkueeseen, mutta muutamia pelureita on eksynyt myös meidän rinkiimme. Joukkue on harjoitellut useamman kuukauden 1 treeni / viikko -meiningillä, ja ihan mukavasti onkin pelaajia pyörinyt harjoituksissa.

Kausi 2022 onkin Kutosessa mielenkiintoinen, sillä lohkojen yhdistelemisen myötä KyPa pelaa eteläisen alueen Lohkossa 9, jossa on mukana jopa 16 joukkuetta! Ja joukkueita on isommalta alueelta kuin on aiemmin totuttu. Sarjassa pelataan yksinkertainen sarja, eli pelejä kertyy 15. Kaksi parasta nousee Vitoseen ja sarjakolmonen pääsee nousukarsintoihin.

Muutama sääntömuutoskin on valitettavasti tullut. Jatkossa on vain yksi tuomari, eli ei linjatuomareita mukana. Lisäksi peliaika on vaivaiset 2 x 35 minuuttia.

Etelän Kutonen – Lohko 9:
FC Etapo, Kotka
FC Loviisa/2, Loviisa
FC Villisiat, Kouvola (Elimäki)
HP-47, Heinola
HaPK/2, Hamina
HiHi, Kouvola (Sippola)
Iitin Pallo-68, Iitti
JaVo, Kouvola (Jaala)
Jäntevä/Ukot, Kotka
KarPo, Kotka
KyPa, Kotka
MyPa/FC, Kouvola (Myllykoski)
Naseva, Lahti (Nastola)
PaPe, Kouvola (Voikkaa)
PoPo, Kotka
Purha/2, Kouvola (Inkeroinen)

Kotka-Hamina-seudulta on mukana siis tutut joukkueet – yhteensä 6. Suur-Kouvolan alueelta tulee myös yhtä paljon joukkueita. Itä-Uudeltamaalta tulee FC Loviisan kakkosjoukkue. Uusina tuttavuuksina myös Päijät-Hämeen alueelta tulevat kolme joukkuetta. Joukkueita on siis jopa kolmesta eri maakunnasta (Uusimaa, Kymenlaakso, Päijät-Häme).

Kymin Palloilijoiden kausi alkaa.. TÄNÄÄN! KyPa isännöi Karhulan keskuskentän tekonurmella kello 20 alkaen. Vastassa on Jaalan Voima (JaVo).