KyPat ja HaPKit kohtaavat maanantaina

HaPK-KyPa-ottelun alkua aikaistettu 15 minuutilla

Maanantaina eli huomenna (7.9) on todellinen KyPan ja HaPK:n välinen taistelupäivä, kun Kolmosessa sarjapaikastaan kamppaileva Kymin Palloilijoiden edustusjoukkue matkaa Haminaan HaPK:n vieraaksi. Kotkan puolella puolestaan nähdään toisenlainen seurojen välinen mittelö, kun Metsolan kentällä kohtaavat seurojen kakkosjoukkueet, jotka pelaavat paikallisessa Kutosessa.

HaPK-KyPa-ottelun alkua on aikaistettu kello 18:30:stä varttia aikaisempaan (eli 18:15). Ottelu on Kolmosen alaloppusarjaa, mutta HaPK:lle ottelu on sinällään merkityksetön, sillä se onnistui edellisessä pelissään varmistamaan jo sarjapaikkansa. KyPan tilanne puolestaan on tukala. Ottelu on kauden kolmanneksi viimeinen, ja joukkue majailee sarjan viimeisenä viidellä pisteellä. KyPan edellä on Liry (8 pistettä) ja Ri-Pa (6 pistettä), jotka on vielä mahdollista saada kiinni.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran Haminassa elokuun alussa, jolloin HaPK nousi tappioasemasta 2-1-voittoon. Tule maanantaina 7.9 kello 18:15 Haminan urheilukentälle seuraamaan, jatkuuko KyPan via dolorosa vai nähdäänkö vihdoin kauden toinen voitto.

Jos Haminaan ei asti uskalla lähteä, niin ei hätää – huippujalkapalloilua on luvassa myös Metsolan kentällä. Samaisena päivänä kohtaavat seurojen kakkosjoukkueet Kutosen ottelussa. KyPa/2 ja HaPK/2 kohtasivat kesäkuussa kauden avauksessa Haminassa, jolloin haminalaiset ottivat niukan 2-1-voiton. Maanantaina 7.9 kello 18:00 Metsolan kentällä KyPa/2-HaPK/2-ottelu!