Simpeleeltä tuliaisena kolme pistettä

Kauden viimeisestä vierasottelusta voitto (SiU-KyPa 0-2)

Kuljetuspalvelu J. Hultmanin bussi starttasi viimeisen kerran tämän kauden aikana lastinaan Kymin Palloilijoiden edustusjoukkue, kun joukkue matkasi tänään Simpeleelle, Rautjärvelle. Kymin Palloilijat palasi takaisin voittokantaan, sillä SiU:n ja KyPan välinen ottelu päättyi lukemiin 0-2.

KyPan kummastakin maalista vastasi Nico ”Seivi” Pietiläinen. Ensimmäinen puolisko oli vielä maaliton, mutta 64. minuutilla KyPa siirtyi pelissä johtoon. Pelin loppuvaiheilla Pietiläinen iski toisen maalin, mikä jäi ottelun viimeiseksi. Näiden kahden maalin ansiosta Pietiläinen vahvisti asemiaan maalipörssin kakkosena, sillä nyt kasassa on käsittämättömät 24 maalia Kolmosessa tältä kaudelta.

SiU:n tappio sekä tämän päiväiset voitot HaPK:lle ja Union Plaanille tarkoittaa sitä, että tämän päiväinen vastustaja SiU:n visiitti Kolmosessa jää tällä kertaa kauden mittaiseksi. Toinen nousijajoukkue KyPa puolestaan on jo jokin aika sitten varmistanut paikkansa kolmen parhaan joukossa. Tällä hetkellä joukkue on sarjassa kolmantena, mutta vielä on pienet teoreettiset mahdollisuudet nousta ohi Peli-Karhujen.

Hieno kausi alkaa olemaan lähellä loppua, sillä ensi lauantaina (28.9) on Kymin Palloilijoiden kauden viimeinen peli. Vastassa on lappeenrantalainen Virky, joka saapuu vieraaksi Arto Tolsa Areenalle. KyPa-Virky-ottelu alkaa lauantaina 28.9 jo kello 13:00 Arto Tolsa Areenalla. Kaikki paikalle kannustamaan vielä kerran KyPa voittoon!

Ottelun jälkeen joukkue totutusti juhlistaa päättynyttä kautta päätössaunaillan merkeissä Kuura Saunalla, jossa myös palkitaan kauden pelaajat. Ja viralliset jatkothan on luonnollisesti Captain’s Karaoke Night Clubissa!