Peltirummusta jälleen voitto – seuraavaksi vastassa STPS

Kymin Palloilijat palasi Kaakkois-Suomen Kolmosessa voittokantaan perjantaina voittamalla FC Peltirummun. Lehtomäen tekonurmella Kouvolassa pelattu ottelu päättyi lukemin 1-5. Jokaisen KyPan maalin teki eri pelaaja. Maalintekijöinä oli Joona Hytti, Nico Pietiläinen, Juho Raivela, Anssi Jokela ja rankkarista jälleen maalin pyssytti Ville ”Vikke” Piispa. Kotijoukkue FC Peltirummun ainokaisen teki kotkalaissyntyinen Simo Tura.

Edustusjoukkueen seuraava peli on lauantaina 7.9, jolloin on seuraava kotipelimme. Tällä kertaa pelipaikka ei löydy Karhulasta eikä Arto Tolsa Areenalta, vaan lauantaina pelataan Metsolan urheilukentällä junioreiden Kotka Cupin takia. KyPa-STPS-peli alkaa lauantaina Metsolassa kello 15 alkaen. Varautukaa mahdollisesti sateenvarjoilla ja retkituolilla, sillä katsomokapasiteetti kentällä on melko pieni ja pienet katsomot eivät ole katettuja.

Edellisen kerran KyPa ja Savonlinnan Työväen Palloseura kohtasivat kesäkuun puolessa välissä Savonlinnassa, jolloin KyPa vei pisteet Kymiin ottelun päättyesä lukemin 3-5. Pelit käyvät vähiin, sillä STPS-ottelu on neljänneksi viimeinen tällä kaudella.