KyPa nujersi sarjakärjen

KyPa voitti Kultsu FC:n Joutsenossa (Kultsu FC-KyPa 0-3)

Torstaina Kymin Palloilijat matkasi Kuljetuspalvelu J. Hultmanin bussilla Joutsenoon, jossa vastassa oli Kaakkois-Suomen Kolmosen johtaja – Kultsu FC. Kymin Palloilijat jatkoi upeaa voittoputkea Kolmosessa ottamalla Kultsun kustannuksella kymmenennen voiton putkeen. Ottelun lopputulos oli 0-3.

KyPan maalitykki Nico Pietiläinen teki jälleen kaksi maalia, joka on nyt paukuttanut jo upeat 20 maalia Kolmosessa tällä kaudella. Myös Ville ”Vikke” Piispa osui jälleen kerran – tälläkin kertaa Viken maali syntyi pilkusta. Nico Pietiläiselle kertyi ottelussa myös keltainen kortti, joka oli jo kauden neljäs varoitus miehelle. Tämä tarkoittaa sitä, että ”Seivi” ei seuraavassa pelissä ole maaleja paukuttamassa pelikiellon takia.

Ero sarjakärkeen kaventui voiton myötä kolmeen pisteeseen. Kärkitaistelussa mukana on yhä myös paikallisvastustaja Peli-Karhut, joka hengittää KyPan niskaan parin pisteen päässä ja yksi peli vähemmän pelattuna. Pian koittaakin odotettu Kymin Derby, sillä perjantaina 23.8 joukkueet kohtaavat Arto Tolsa Areenalla.

Sitä ennen on kuitenkin vielä yksi peli. Sarjan häntäpäästä löytyvä Haminan Pallo-Kissat saapuu ensi perjantaina (16.8) Kotkaan vieraaksi. HaPK-ottelu pelataan Arto Tolsa Areenalla perjantaina kello 19 alkaen. Karhulan keskuskentän nurmelle emme valitettavasti enää tällä kaudella pääse remontin takia.

Tulevalla viikolla jatkuu myös KyPa/2:n pelit Kaakkois-Suomen Kutosen etelälohkossa. Tiistaina (13.8) Karhulan keskuskentän tekonurmella toisistaan ottaa mittaa KyPa/2 ja Popinniemen Ponnistus. KyPa/2-PoPo-ottelu alkaa tiistaina kello 19:30.