Tappioiden sävyttämä alkuviikko KyPalla

Kaksi peliä, kaksi tappiota – seuran saldo alkuviikolta

Maanantaina Kymin Palloilijat matkasi Espooseen, jossa vastassa oli Esbo Bollklubbn (EBK). EBK-KyPa-ottelu oli Regions’ Cupin neljännen kierroksen ottelu. Voittaja eteni cupissa kahdeksan parhaan joukkoon. Valitettavasti KyPan taival cupissa päättyi Espooseen, sillä EBK voitti ottelun lopulta 4-3. KyPan maaleista vastasi Nico Pietiläinen (x2) sekä Vikke Piispa.

Tiistaina puolestaan pelasi KyPa/2 kuudennen ottelunsa siinä kauneimmassa sarjassa eli Kaakkois-Suomen Kutosessa. KyPa/2:n ensimmäinen peli Jäntevää vastaan päättyi 0-1-tappioon, ja niin kävi tälläkin kertaa. KyPa/2 puolusti hyvin, mutta hyökkäyspeli tai oikeastaan kunnollisten maalipaikkojen luominen takkusi pahasti. Jäntevä puolestaan rokotti vapaapotkusta, sillä Arttur Laineen hieno vapaapotku upposi maaliin, kun peliä oli pelattu reilu 70 minuuttia.

Pelit eivät tältä viikolta ole vielä ohi. Sunnuntaina Simpeleen Urheilijat (SiU) saapuu Karhulan keskuskentälle vieraaksi, kun pelataan jälleen Kaakkois-Suomen Kolmosta. Ottelu alkaa sunnuntaina kello 15 Karhulan Keskuskentän nurmikentällä. Kaikki vaan paikalle. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta kioskiin saa ja pitää kuluttaa rahaa. Valikoimista löytyy mm. KyPa-tuubihuiveja!