Heinolassa mukana KyPan ”salainen ase”

Union Plaani-KyPa-ottelun alkuun on reilu tunti. Kymin Palloilijoiden kausi on hieman nihkeästi kauniisti sanottuna lähtenyt liikkeelle ja eilisten tulosten myötä joukkue putosi jo sarjajumboksi Kolmosessa. Voitto vain siis kelpaa tänään Heinolassa. Kotijoukkue Union Plaani on päässyt hyvään vireeseen, sillä 11 kuukautta kestänyt voitoton putki on nyt katkaistu ja Plaani on jopa voittoputkessa, sillä alla on kaksi voittoa.

Tänään kentällä nähdään myös KyPan ”salainen ase”, joka Kymin Derbyssä oli jo nimipelotteena merkitty kokoonpanoon. Kyseessä on 31-vuotias savolainen nimeltään Samuli Kaivonurmi. Kaivonurmelta löytyy CV:stään pelejä Veikkausliigasta asti. Urallaan hän on kerennyt edustamaan mm. KuPS:a, Warkaus JK:ta ja KTP:tä. Viime kauden ”Jönssi” potki Kaakkois-Suomen Kutosessa PoPon riveissä. Tervetuloa jengiin!