KyPa-täyteinen viikko edessä

Kolme KyPan ottelua alkavalla viikolla

Tämä juuri alkanut viikko on melko KyPa-täyteinen viikko, sillä Kymin Palloilijoiden joukkueilla on yhteensä kolme peliä tiedossa. Ohjelmaa löytyy heti maanantaille, tiistaille sekä perjantaille.

Maanantaina (20.5) jatkuu Kymin Palloilijoiden edustusjoukkueen taival Regions’ Cupissa. Joukkue on aikaisemmin pudottanut jatkosta FC Villisiat sekä Valkealan KAJOn. Kolmannelle kierrokselle vastustajaksi arvottiin ruokolahtelainen RPS Lions, joka pelaa Kaakkois-Suomen Vitosessa. ”Leijonia” ei sovi aliarvioida, sillä joukkue on pudottanut kaksi ylempänä pelaavaa joukkuetta cupista. Ensimmäisellä kierroksella RPS Lions pudotti KoPan (Kaakon Nelonen) ja toisella kierroksella AC BARCAn (Itä-Suomen Kolmonen.)

KyPa-RPS Lions-ottelu pelataan siis maanantaina 20.5 kello 18:30 alkaen Karhulan keskuskentän tekonurmella. Ottelun voittaja etenee Regions’ Cupin neljännelle kierrokselle eli 16 parhaan joukkoon.

Tiistaina (21.5) on vuorostaan KyPa/2:n vuoro pelata. KyPa/2:n ensimmäinen kotiottelu Kaakkois-Suomen Kutosessa on legendaarista Popinniemen Ponnistusta eliä PoPoa vastaan. KyPa/2-PoPo-ottelua voi mennä TZIIKAAMAAN tiistaina 21.5 kello 19:30 Kilpisen kentällä.

Perjantaina vielä on luvassa sitä kovinta, eli Kaakkois-Suomen Kolmosta. KyPan pisteiden metsästyksestä ei varmasti helppoa tule, sillä vieraaksi Karhulan keskuskentän tekonurmelle saapuu joutsenolainen Kultsu FC, joka tällä hetkellä johtaa Kaakon Kolmosta. Onko parempaa tapaa aloittaa viikonloppua? KyPa-Kultsu FC-ottelu on siis perjantaina 24.5 kello 19 alkaen Karhulan keskuskentän tekonurmella!

Viikonloppuna ilmestyneessä Ankkurissa oli myös juttua KyPa-oluesta. Mainittakoon, että Sam’s Pubin lisäksi sitä on pikkulintujen mukaan saanut myös joen toiselta puolelta – Ravintola 4U:sta!