ENNAKKO: KyPa matkaa tänään ympyräkaupunkiin

Haminassa tänään paikallisvääntö HaPK:n ja KyPan välillä

Viime perjantain Kymin Derby on jo mennyttä. Tänään on vastassa sarjan toinen ”paikallisvastustaja”, kun Kymin Palloilijat matkaa Haminan Urheilukentällä. Ottelu HaPK:a vastaan kello 18:30.

Haminaan lähdetään hakemaan parempaa tulosta ja ennen kaikkea paremman näköistä peliä. KyPa on edelliset pelit hävinnyt, jonka myötä sijoitus sarjassa on painunut sijalle 10. Haminan Pallo-Kissat on aloittanut vielä heikommin sarjan, sillä joukkueella on vielä pistetili avaamatta. Tosin HaPK:lla on pelattuja pelejä vasta kaksi.

Joukkueet kohtasivat talvella harjoitusottelussa Ruonalan hallissa. Silloin KyPa oli selkeästi parempi voittamalla vihreissä paidassa pelaavan HaPK:n 4-0. HaPK:lla muutenkin on ollut harmittava tilanne, sillä seurassa on käynyt pelaajakato, jonka takia mm. HaPK:n kakkosjoukkue lakkautettiin.

KyPalla menee pelaajarintamalla lujaa. Lisenssipelaajia on jo yli 50. Edustusjoukkueen uusin vahvistus on Vesa Sjöblom, joka tulee vahvistamaan KyPan maalivahtitilannetta. Vesku on kovan luokan vahvistus, jolta löytyy kokemusta myös Kakkosesta KTP:n paidassa.

KyPaa voi pitää ottelun pienoisena ennakkosuosikkina, joten kolme pistettä on mielessä. Kaikki tänään Ympyräkaupunkiin (vai pitäisikö puhua nykyään lippukaupungista?) seuraamaan paikallisvääntöä! Ei sinne Haminaan ole pitkä matka!

HaPK-KyPa-ottelu tänään Haminan urheilukentällä kello 18:30!