KyPalla takana kahden ottelun viikko – viikon päästä starttaa Kolmonen

Kuluneen viikon aikana Kymin Palloilijoiden edustusjoukkue on pelannut kaksi ottelua.

Keskiviikkona KyPa eteni Regions’ Cupissa kolmannelle kierrokselle voittamalla Valkealan KAJOn 4-1. Ottelu pelattiin Valkealan tekonurmella. KyPan maaleista vastasi Antti Riihimäki, Nico Pietiläinen (2 maalia) sekä Joonas ”Ruuspa” Rosenblad. Kolmannen kierroksen otteluparit arvotaan 7.5.

Pitkäperjantai kului hieman rennommissa merkeissä. Kymin Palloilijat ottivat mittaa KoNa Mutseista Arto Tolsa Areenalla. KoNa Mutsit osoittautui liian vaikeaksi vastustajaksi, sillä mutsit voittivat runsansmaalisessa ottelussa KyPan lukemin 8-6. Ottelun jälkeen joukkue suuntasi Playersiin saunomaan ja sieltä osa porukasta eksyi vielä Captain’siin.

Tasan viikon päästä onkin edessä odotettu Kolmosen ensimmäinen peli. Kymin Palloilijoiden vieraaksi saapuu ensi sunnuntaina (28.4) Imatran Palloseuran edustusjoukkue. Ottelu pelataan Karhulan keskuskentän tekonurmella kello 15 alkaen. Tervetuloa paikalle. Sisäänpääsy on vapaaehtoinen ja kioski palvelee paikan päällä. Uutuutena se, että nyt meidän kioskissa pystyy maksamaan ostokset myös kortilla!

Seuraava viikonloppu on myös kakkosjoukkueen osalta jännittävä, sillä ensi lauantaina nähdään KyPa/2 ensimmäisen kerran tositoimissa. KyPa/2 osallistuu FC Etapon järjestämään perinteiseen pienpeliturnaukseen. Turnaus käydään Kilpisen kentällä.