Regions’ Cupin 2. kierroksen ottelu ensi viikolla

Valkealan KAJO ja Kymin Palloilijat ovat saaneet sovittua pelipäivän Regions’ Cupin toisen kierroksen ottelulle. KAJO-KyPa-ottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona (17.4) Valkealan tekonurmelle. Ottelu alkaa kello 18. Ottelun voittaja etenee Regions’ Cupin kolmannelle kierrokselle.

Myös sarja-avaus lähenee kovaa vauhtia, sillä ensimmäiseen Kolmosen otteluun on alle kolme viikkoa aikaa. KyPa-IPS-peli pelataan sunnuntaina 28.4 Karhulan keskuskentän tekonurmella kello 15 alkaen.

KyPan pelipaikkoihin loppukauden osalta on tullut vielä pari muutosta, sillä elokuun HaPK-ottelun ja viimeisen kierroksen matsi Virkyä vastaan on siirretty pelattavaksi Arto Tolsa Areenalle. Päivitetyn otteluohjelman löydät Ottelut-sivuilta (Mobiilikäyttäjille tämä sivu).