Sudet kaatui viikonloppuna, viikon päästä seuraava peli

Viikonlopun aikana ympäri Kotkaa oli susihavaintoja, mutta Kymin Palloilijat kohtasivat Kouvolassa kokonaisen susilauman. KyPa voitti Sudet 2-1 harjoitusottelussa Lehtomäen kentällä.

Lauantai-aamupäivänä KyPa matkasi jälleen Kouvolan suuntaan, jossa vastassa oli siis Sudet, joka viime kauden päätteeksi nousi Kolmosesta Kakkoseen. Sudet meni ensimmäisellä puoliajalla johtoon, mutta toisella puolella Juho ”Kettu” Raivelan maalilla KyPa tuli tasoihin. Maalitykki Antti ”Antero” Riihimäki siirsi vierailijat johtoon, mikä jäi ottelun viimeiseksi maaliksi.

Seuraavan kerran Kymin Palloilijat pelaa ensi maanantaina (25.3) Arto Tolsa Areenalla illalla, kun vieraaksi saapuu tuttu kyläilijä viime vuodelta. Perinteikäs porvoolaisseura Akilles saapuu jälleen kerran Kotkaan vierailemaan harjoituspelin muodossa. Viime vuonnahan joukkueet kohtasivat talven aikana kerran samaisella kentällä.

Regions’ Cupin toisen kierroksen ottelut arvotaan huhtikuun toinen päivä, joten vielä ei ole tietoa, milloin KyPa seuraavan kerran pelaa cupin pelin. Mutta Kolmosen otteluohjelma on nyt täysin valmis ja sen voi esimerkiksi Palloliiton sivuilta (https://www.palloliitto.fi/joukkue/61738) löytää. KyPan otteluohjelma on tulossa myös tänne kotisivuillekin.