KyPa/2 Kutoseen

Kymin Palloilijat on kasvanut yhden joukkueen seurasta nyt kahden joukkueen seuraksi. Ilmoittautuminen kauneimpaan sarjaan – Kaakkois-Suomen Kutoseen – päättyi viime viikolla. KyPa päätti viime tingassa ilmoittautua mukaan. Yhteensä Kutoseen ilmoittautui 13 joukkuetta mukaan, joista tehdään kaksi lohkoa.

Kakkosjoukkue mahdollistaa rennomman pallon potkiskelun vanhoille KyPa-konkareille sekä uusille naamoille. Lisäksi edustusjoukkueen pelaajat pystyvät hakemaan pelituntumaa kakkosjoukkueen ringistä tarvittaessa.

KyPa etsii edelleen kakkosjoukkueeseen lisää pelaajia. Kiinnostuneita ja mukaan lähteviä on jo jonkin verran, mutta ilman muuta haluamme lisää porukkaa mukaan tämän joukkueen toimintaan. Ota yhteyttä kypa@kypa.fi tai suoraan johonkin Kymin Palloilijoiden toimijaan/pelaajaan.

KyPa/2:n osalta tullaan lähitulevaisuudessa pitämään isommin infoa, kunhan ensin saadaan vähän suunniteltua tulevia kuvioita.