KyPaan kaksi uutta pelaajaa

KyPaan kaksi uutta pelaajaa

Tammikuun loppuun vielä hyviä uutisia: Anssi Jokela ja Jonne Hannula ovat siirtyneet Kymin Palloilijoiden riveihin. Kumpikin on läpi talven treenannut joukkueen mukana ja sopimuksetkin ovat rustattu jo hyvissä ajoin.

29-vuotias Anssi Jokela on taitava ja rauhallinen keskikenttäpelaaja, joka on viime vuodet potkinut Kuopion suunnalla. Jokelalla on kokemusta myös Kakkosesta Warkaus JK:n riveissä. Jokela on kuitenkin palannut kotikaupunkiinsa. Vanhat pelikaverit ovat onnistuneet houkuttelemaan ”Asan” meidän riveihin. Jokelan edelliset pelit ovat Kuopion Elon riveissä.

Jonne Hannula puolestaan on hieman nuorempi kaveri, sillä Jonnella on ikää 17. Hannula on lupaava hyökkäyksessä viihtyvä pelaaja, joka on junnuissa ihan mukavasti tehnyt maalejakin. Hannula siirtyy Peli-Karhuista KyPaan.

Kummankin pelaajan otteita voi tulla huomenna (to 31.1) seuraamaan Ruonalan hallille kello 19, kun KyPa kohtaa harjoitusottelussa Valkealan Kajon.

Anssin esittelyn löydät täältä. Jonnen pelaajaesittelyn löydät puolestaan täältä.