KyPa etsii talkooväkeä kaudelle 2019

KyPa etsii talkooväkeä kaudelle 2019

Kymin Palloilijat pyrkii Kolmoseen nousun kunniaksi parantamaan toimintaansa kaikilla osa-alueilla. Yksi tärkeä kehityskohde on ottelut, joista KyPa haluaa tehdä entistä suurempia ottelutapahtumia. Tämä vaatii lisää vapaaehtoisia talkoohommiin.

Löytyykö Sinulta kiinnostusta tulla osaksi KyPaa? Missä asiassa haluaisit olla auttamassa? Kiinnostaako makkaranmyynti? Haluatko kuuluttamaan? Juoksetko pallojen perässä? Osaatko leipoa? Onko teltan pystyttäminen intohimosi? Kaikille kiinnostuneille varmasti löytyy KyPa-perheestä rooli.

Jos vapaaehtoistoiminta Kymin Palloilijoissa kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä lähettämällä sähköpostia kypa@kypa.fi tai ottamalla suoraan yhteyttä johonkin KyPan toimijaan, niin keskustellaan lisää!