KyPan kannattajakortit nyt myynnissä!

KyPan kannattajakortit nyt myynnissä!

Kymin Palloilijoiden vuoden 2019 kannattajakortit ovat nyt tulleet painatuksesta. Kortin hinta on 20 euroa ja niitä voi tilata lähettämällä sähköpostia seuralle (kypa@kypa.fi), tulemalle KyPan peleihin tai mahdollisiin muihin tapahtumiin. Lisäksi joukkueen jäseniltä voi suoraa kysyä, niin toimitetaan kaikille halukkaille.

Kannattajakorttiimme on lähtenyt useampi paikallinen yritys: Leistin Leipomo, Kotkan Leffat Oy, Players Sports Bar, Team Sportia Ri-Pe Sport sekä Neste Huttunen. Kortti myydään kirjekuoressa, mikä sisältää lapun, josta löytyy kaikki korttiin kuuluvat edut. Etuudet löytyvät myös täältä KyPan kotisivuilta osoitteesta http://kypa.fi/kannattajakortti/. 

Kiitos Painotalo Westmanille korttien painatuksesta!