Lisää pelaajauutisia

Lisää pelaajauutisia

Pienen hiljaiselon jälkeen jälleen hyviä uutisia: Toni Knuutinen, Jarmin Yläkäs, Jani Järvisalo, Aleksi Nieminen ja Joona Hytti jatkavat Kymin Palloilijoiden paidassa myös tulevalla kaudella.

Toni Knuutinen on muutaman vuoden pyörinyt joukkueessa – niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Päättyneellä kaudella Knuutinen ei hirveästi peliajalla juhlinut, mutta käväisi seitsemässä Nelosen pelissä kentällä ja tilastomerkintöihin merkattiin yksi keltainen kortti kauden päätöspelissä. Tonin jatko on tärkeä juttu joukkueen hengen kannalta.

Jarmin Yläkäs ei kaudella 2018 pelannut valitettavasti pelannut yhtäkään peliä polvivamman takia, mutta on koko ajan pysynyt joukkueen mukana ja treenannut sen verran, kun on pystynyt. Meno on näin talven kynnyksellä näyttänyt hyvältä ja kunnossa ollessaan tulee olemaan joukkueelle iso vahvistus.

Jani ”Iso Paha” Järvisalo siirtyi Piispan ja Sorvan tavoin PeKa/2:sta KyPan rinkiin kaudeksi 2018. Puolustajana parhaiten viihtyvä Jamppa on sen verran viihtynyt hyvin Kymin Palloilijoissa, että sopimuksesta päästiin sopuun ja ensi kaudellakin Jampan rintamusta koristaa KyPa-logo.

Aleksi ”Ara” Nieminen ja Joona ”Hyde” Hytti kuuluvat joukkueen pitkäaikaisiin pelaajiin. Kumpikin on vuosien varrella mättänyt joukkueelle kymmenittäin maaleja. Nieminen teki Nelosessa päättyneellä kaudella kuusi maalia, ja Hytti puolestaan teki viisi maalia.

  • ”Hyvältä on meno näyttänyt treeneissä. Mukavasti on porukkaa pyörinyt treeneissä – niin vanhoja kuin myös uusiakin pelaajia. Alkaa pikku hiljaa hahmottumaan joukkue, millä lähdetään Kolmoseen taistelemaan”, kommentoi seuran puheenjohtaja Joona Hjelt joukkueen pelaajatilannetta.

Huhujen mukaan KyPan haaviin on tarttunut jo muutama uusi kasvokin, mutta pidetään vielä vähän porukkaa jännityksessä ja tiedotetaan niistä myöhemmin.