Tutut nimet jatkavat KyPan puolustuksessa

Kymin Palloilijoiden topparikalustoon kuuluvat Pietari Salmi ja Pasi Pöntinen ovat solmineet jatkosopimuksen KyPan kanssa.

Pietari ”Pietsu” Salmi on seuran monitoimimiehiä, sillä mies on joukkueen kapteeni, hallituksen jäsen ja rahastonhoitaja. Salmi kuuluu joukkueen pitkäaikaisimpiin pelaajiin. Viime kaudet ovat loukkaantumisten takia olleet hieman rikkonaisia, mutta kentällä ollessaan on näyttänyt esimerkillisesti johtajuutta.

Pasi ”Pönde” Pöntinen puolestaan on joukkueen iäkkäin pelaaja. Ikänsä puolesta Pönde voisi pelata jo ikämiessarjaa, mutta mieluummin Pöntinen pelaa KyPan riveissä Kolmosta. Kokeneen kehäketun yleisimmät pelipaikat ovat puolustuspäässä, vaikka mies itse välillä haluaisi olla ihan toisessa päässä. Pönden vahvuuksiin kuuluvatkin erikoistilanteet, joissa Pöntinen on pääpelinsä ansiosta vahvoilla.